Grairish Iardnagreine (M)

14.1.2008 - 13.12.2017 Grairish Homeleigh X Montpelee

Poko oli ensimmäinen kotiimme jäänyt oma kasvattimme, joka osoittautui vehnistämme hellyydenkipeimmäksi  ja vauhdikkaimmaksi. Jouduimme luopumaan Pokosta liian varhain ja liian nopeasti joulukuussa 2017 eläinlääkärin todettua sen keuhkoissa olevan runsaasti syöpäkasvaimia. Mitään ei ollut tehtävissä. Kotimme hiljeni hetkessä. 

Pokon tulemme muistamaan erittäin kilttinä ja kaikenlaiseen käsittelyyn nöyrästi antautuvana, joskin haukkkuherkkänä pihavahtinamme, joka  oli myös erittäin nopea oppimaan - niin hyvässä kuin pahassakin. Opittuaan jonkin asian, se teki sen aina salamannopeasti! Salamannopeasti Poko myös haistoi, jos piha-aitamme toisella puolen sattui liikkumaan supi! Ja aivan yhtä salamannopeasti se kiipesi puuaitaamme pitkin ylös, hyppäsi alas ja sinkosi haastamaan supikoiraa! 

Pihavahtina Poko oli mitä mahtavin! Se antoi mahtavan äänensä kuulua, jos joku lähestyi pihaamme, ja harva kulkija uskalsi avata pihaporttiamme, vaikka Poko oli mitä ystävällisin kaikkia kohtaan. 

Kaipaamme kovasti tätä hellyydenkipeää poikaa, joka saattoi laittaa päänsä jonkun olkapäälle merkiksi siitä, että halusi hyväilyjä.Nyt Poko on siroteltuna piha-aitamme reunalle, jossa se aina vahti pihaamme - ja näin vahtii edelleen.

 

Iardnagreine 4 months
Grairish Iardnagreine
Poko pihavahtina
Pokon lempipaikka
Pokon herkkuluu