Pentuja suunnitteilla!

Seuraava pentueemme on suunnitteilla alkuvuodeksi 2020!

Emona tulee olemaan hurmaava irlantilainen vesipetomme ja luontokartoituskoiramme Taika, Dunuisce Noirin.

Kaikki yhdistelmämme ovat täysin irlantilaislinjaisia!

Mikäli irlantilainen vehnäterrieri kiinnostaa sinua ja koet itsesi tai perheesi hyväksi ja aktiiviseksi irkkuvehnän kodiksi, otathan yhteyttä, niin kerron lisää rodusta, koiristamme, meistä ja suunnitelmistamme. 


Mia 050-3035685

hemmilat@netti.fi

Pentumme kasvavat ensimmäiset elinviikkonsa kodissamme teinilapsiperheessä, jossa ne tottuvat jo monenmoiseen menoon ja meteliin sekä käsittelyyn ja erilaisiin ihmisiin. Pyrimme myös tutustuttamaan pennut mm. erilaisiin ympäristöihin ja autoiluun ennen niiden muuttoa uusiin koteihin.

Luovutamme pennut mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä pestyinä ja trimmattuina. Pennun mukana uusi koti saa kirjalliset pennun hoito- ja ruokintaohjeet sekä paljon muuta tietoa. Kaikenlaista tietoa jaamme lisäksi koko pennun odotusajan ja tuemme kasvattiemme koteja myös koiran eliniän ajan - niin iloissa kuin suruissakin.

Liitän kaikki uudet pentukodit Kerry- ja vehnäterrierikerhon jäseniksi ja maksan ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. Suosittelen kaikille kennelliiton jäsenyyttä jo ennen pennun hankintaa.
 

 

Hi!